24 juni fast 22 hehe

känner mig fortfarande bakis sen lördagens vilsa äventyr med elin ute på kusten. herregud.

kalas

i helgen fyllde jag 21år och firde med att bjuda hem mina fina vänner på beerpong och shotrace.
 
 

14 juni

blir nästan kär i linnros. Jag får fan inte nog. Kan inte sluta lyssna på nya skivan. och det bästa av allt. jag ska få se linnrosbaby i sommar. sista helgen i augusti. 78dagar kvar. fyfan vad sjukt det kommer bli. känner mig nästan besatt. rädd för mig själv. vill bara äta upp honom. inte på ett kanibaliskt sätt. he heh heee
 
 
 
 

10 juni

godkväll. Tänkte bara säga att min helg har varit helt jävla fantastiskt. har mer eller mindre ont i hela kroppen. Inte knstigt när man dansat hela dagarna/kvällarna/nätterna. Summerburst i göteborg har varit helt jävl sjukt. Och jag älskar det.

då vet ni

har lyckats ligga ute i solen nääästan hela dagen. Har dock bränt sönder mina öonlock, herregud, lär se ut som pingisbollar imorgon ju, kuuuul.

5 juni

Kom hem från såne i söndags eftermiddag. Herregud vad roligt vi har tillsammans jag och mina tjejer.
 
Även om det nu inte blev någon festival mår hela jag som jag varit iväg en veka på festiva. Kom hem med stämbandsinfekton efter att ha skrikit sönder mig totaaalt under dada life spelingen i fredags inne i malmö.

På lördagen drog vi in till malmö igen för fest. Säger bara det alltså, har aldrig i hela mitt liv sätt så många fina män samlade på ett och samma ställe. Det var heeelt sjukt. Vart man än kollade så var det snygga män, överallt.
 
Förutom stämbandsinfekon har jag blivirt förkyld också, tjohoo. Är iaf hemma från jobbet denna vecka då jag har talförbud.
 
Men iaf, bortsätt från hur jag mår nu så var det så jävla roligt.