27 februari

Då sitter man här igen och väntar på att tiden ska gå innan jobbet.

25 februari

Äntligen en dag då man varit ledig. Har hunnit med tandläkaren, tagit ut pengar inför resan, solat, varit på torp och handlat inför resan, lagat mat, börjat sortera alla mina hundra osorterade papper och färgat ögonfransarna. Nu ska jag snaart åka iväg och träna med fiia, ska bli himla skönt även om det känns som jag har 0 att ge på passet idag kommer det iaf vara skönt efteråt att man iaf har gjort så gott man kan.

23 februari

Godmorgon. Har verkligen blivit sjukt dålig på att skriva här, synd tycker jag då jag egentligen gillar de. Nu har jag iaf nyss ätit frukost och ska iväg till jobbet där jag spenderar den mesta tiden just nu. Ikväll ska jag äääääntligen träffa elin som jag inte träffat sen, jag vet fan inte när!!!

Dagens visa

Längtar lite till imorgon faktiskt, ääääntligen kommer det lite ny musik från Oskar Linnros. Hoppas verkligen att det kommer låta bra. Har ganska höga förväntningar. Meen fram till att vi får lite nytt material lyssnar vi på lite gammalt.

19 februari

Jag som nyss skrev om att det var så skönt att förkylningen började släppa, nu känns det mer som jag är på väg att få magsjuka eller något annat kul, fml. Nu; mat - jobb

...

Förutom att jag fortfarande känner mig bakfull har faktiskt förkylningen äntligen börjat släppa. Har ju varit ledig idag så har passat på att tvätta (så jävla kul) och träna.

18 februari

Hej. Herregud. Denna helgen alltså. I lördags blev det inflyttningsfest hemma hos Jessica som skaffat lägenhet i trollhättan. Trotts att jag visste att det var jobb som gällde dagen efter blev jag så sjukt jvla galet full. Kommer inte ihåg att jag lämnade lägenheten, än mindre att vi var på krogen oh att jag tog mig hem. men vaknade iaf hemma i min säng fortfarande full när klockan var elva på morgonen. har fortfarande inte kollat mitt kontoutdrag och vet inte om jag vill göra det heller.

Dagens visa

Otto Knows million voices friends arena, stockholm förband för swedish house mafia 24/11-12

12 februari

Idag är det jobb som gäller. Är sjukt trött och förstår inte hur jag ska oka hålla mig trevlig7vaken till efter 21 ikväll. Längtar till tio då jag får krypa ner i sängen och sova. Känns redan nu som att denna dagen kommer vara för lång.

Countdown

Idag är det bara tre veckor kvar tills jag och mina två underbara vänner drar oss mot varmare breddgrader. Sist gång var ju i slutet av oktober då vi åkte till alanya som var heeelt jävla fantastiskt på alla sätt. Denna gången blir det en vecka i playa del ingles och hoppa såklart att det kommer bli lika bra som vi hade det i alanya. En i gänget filmade filmade lite en av kvällarna på lasvegas som blev en favorit under veckan i alanya.

11 februari

Heej. Det är en långvarig jävla förkylning jag dragit på mig. hade hoppats på att börja träna idag med det får tydligen vänta ett tag till.

nagellack från nelly

fick hem mina nagellack från nelly tidigare i veckan :))

Dagens visa


8 februari

Heej. Fan vad jag tjatar, men på riktigt den här förkylningen!! Jobbade igår och idag är jag sämre igen.

nagellack från asos

I början på februari beställde jag hem lite olika nagellack. Här är lacken jag beställdes från asos

6 februari

Godmorgon. Det är inte klokt hur mycket jag sovit den här veckan nu när jag är sjuk. Men antar att det är det man behöver göra också. Min hals är fortfarande långt ifrån bra med ska iaf till jobbet imorgon så hoppas det blir bättre under dagen.

beställning

Det gick inte så bra med att vänta med beställningen på skorna jag spanade in. Direkt efter att jag skrev blogginlägget igår om att jag borde vänta med att beställa hem saker tills jag fått hem det jag redan beställt bestämde jag mig för att beställa hem skorna ändå.

5 februari

fyyyy vad jag börjar bli rastlös av att vara sjuk nu. Blir hemma imorgon med men hopps verkligen att jag kan vara tillbaka på jobbet till torsdag, för nu ska jag fortsätta göra... ingenting.

ännu fler beställningar

För typ.. tre? veckor sedan gjorde jag , jessica och emelie lite beställningar på mestadels bikinisar. Två av min 3 har kommit, det var dom två som var i ett av mina senaste inlägg. Men den sista bikinin och ett mobilskal jag beställde har inte kommit än. Och nu sitter jag vid ebay IGEN och vill göra en ny beställning på ett par as coola skor. Bara det att jag väntar på paket från asos och två från nelly också. Kanske ska ta det lite lugnt till det att jag fått hem det jag redan beställt?

4 februari

Jag har fått en sån jävla långdragen förkylning så det är inte klokt. Var hemma från jobbet i torsdags. Sen lördag, söndag och ska jag vara hemma imorgon också. Vill bara bli helt jävla frisk nu.

2 februari


nätshopping

När man är sjuk tycker jag man får unna sig lite. Så nu har jag nyss beställt hem lite saker för typ 900 kr. Fick bli 10 ny nagellack, lite olika pärlor/stenar att dekorera naglarna med. En t-tröja och en necessär.

1 februari

Hej. Har gått och dragit på mig en sån jäva förkylning, igen!! visste iofs att det var på gång eftersom mamma vart sjukskriven hela förra veckan i förkylning och pappa hela denna veckan. Blev hemma från jobbet igår och kommer även vara hemma från jobbet lördag och söndag. Hoppas verkligen att jag hinner bli frisk så man sipper sjukanmäla sig ännu fler dagar.