Gott Nytt År

Som jag sagt sååååååå många gånger nu har jag älskat det här året och har på riktigt ångest över att det ska ta slut nu. Kan bara hoppas, önska och hålla tummarna för att jag ska kunna få ett lika bra år som det här nu 2013.
 
Hittade iaf en en bild från nyår 05/06 som altså är 8 år gammal och också därför jag kan med att lägga upp den.
Det här är alltås jag och Elin då vi var 13½år och med denna bild önskar jag er gott nytt år.
 
 
 

kalas från 2012 i bilder

Nu är jag antagligen påväg till Göteborg och Johnasson där nyårsfirandet kommer hålla hus. Undertiden kan ni få kolla igenom vad mitt år har bestått av.. vet inte vad jag ska börja med? Spelningar?resor?fester? kalas? allt i ett? hm...
 
Vi kan börja med alla födelsedagdirande från det gångna året. Here we goooooo.
 
Olle var den första i vårat gäng som fyllde 20. tyvärr var jag nykter denna kväll och körde för skulle åka till teneriffa tidigt på mogonen dagen efter.
 

jag i bilen påväg till festen
Emelie, olle, Jessica

Olle

Frida, Emelie

Efterrätt

Olle, Amanda
Amanda och Jessica


Sen gick det ett par månader och det var miiiiin tur att fylla 20. Detta firades med förfest hemma hos mig innan tärgårn som avslutades med efterfest
 


Bästa moster som hjälpte till att fixa med allt


Hanna

Lina

Jessica, amanda, jessica

Jessica, Emelie, olle

Sofia, Emma

Lina, Hanna

Amanda, Olle, Jessica

Emelie, Jessica

Jag och Emelie

Lina, Hanna och Elin

Elin, Jessica, Amanda, Jessica

Hanna, Elin, Jessica,Amanda, Jessica

Lina,Hanna,Elin

Elin

Hanna

Olle

Jag

Jessica och Emelie

Emelie, Hanna,Lina

Elin

Amanda, jessica, olle

Elin och jag

Sofia och Emma

Jessica Olle Amnda Emelie Jessica Hanna Lina

Jessica Amanda Olle Jag Emelie Jessica Hanna

Hanna, Lina

jag

jag

amanda och emelie

jag

hanna lina

hanna lina

emelie och jag

Hanna jag och Lina



Sen blev det augusti och Emelies födelsedag som började hemma hos mig innan vi fortsette till butlers för mat och sen trägårn

Jessica Olle Amanda

Emelie

jag och Emelie

Jag och emelie

Olle och Amanda

Amanda

Olle och Amanda

Jag och Elin

Jessica och Emelie



Fortfarande augusti och det var dags för Elin att fylla år. Vi började hemma hos elin innan vi(tydligen) kom till trägårn (som jag för övrigt inte minns att vi var på)

Lina

Linaoch Jessica

Hanna

Elin

Elin

Hanna och Theres

Theres och linnea

Carro Sophia Hanna Lina

Jessica och Jag

Jessica jag och Elin

Emelie

Jessica Jessica och Lina



September och Sofia fyllde 22 och hade barbie tema med sin kompis jessica som också fyllde 22. Minns att jag blev fruktansvärt full och kommer knappt ihg krogen, bara att jag nu älskar mortens som jag tidigare inte alls gillade inan denna utgång.

Emma och Sofia

Jessica


November och jag och jessica och Emelie hade precis kommit hem från en veckas festande i alanya så var det dags för att fira Johansson som fyllde år och slog ihop det med viktor och det blev maskerad. Av någon tråkig jävla anledning tog jag inga kort när vi väl kom tillfesten så ni får hålla till goda med dessa två från våran privat förfest hemma hos mig inna festen.

Jessica, Emelie och jag

Jag, Jessica och Emelie



1 december var det dags för jessica att bli firad med ett himla kalas hemma hos henne innan vi kom till mortens pch sen körde på efterfest där jag drack en falska skumpa och däckade. Himla roligt kalas

Linus, Olle, Amanda, Johan

Johan, Jessica och Elli

Emelie


Jessica

Linus, Olle, Amanda, Johan och Jessica

Jag och Emelie


Linus Olle Jessica

Linus och olle

Jessica och Emelie

Fortfarande december men nu lite senare i månaden var det dags at fira som sista i gänget som fyldle 20 nämligen Emelie och Jessica. Allt började hemma och Emelie där det bjöds hejvilt på shottar och drinkar - resten kan ni räkna ut själv - alla blev sjukligt fulla men alla kom till krogen. Har inte så många ilder från denna kvällen än drinkbordet på mortens.

dagens visa

Tycker vi slänger in en dagens visa från förr. Blir ett litet klipp prån Peace and love 2011 meeeed kings of leon.
 

nyårsstress

Har målat/torkat/målat/torkat/målat och ååååter torkat min dagalar i en jävla timma nu. Känner mig redan sjukt stressad och klockan är bara tre liksom??
Men kanske inte så konstigt för kl 18 tar jag tåget från uddvealla så har bara 2 ½ timma kvar här hemma att fixa allt som ska hinna fixas. Än så länge myser jag runt i minda gosiga socka/tofflor som jag visade igår och sovkläder..
 
Nääe antar att jag måste börja platta håret nu iaf och packa ner allt som ska med såinget glömms :)

31 december

Godmorgon. Har hittills tömt min näsa 1 gång idag (gåssar påbetydligt många fler gånger innan sminket ska på).
Har drucket upp berocca brustabelett och har nyss ätit upp en apelsin. Vill ju bara bli f.r.i.s.k............ nu ska jag tömma näsan igen heeeeeeeeeeeeej

Labyrinten

Tidigare i veckan gick jag in på svt play för att se om det fanns något man kunde kolla på. Hittade den serie i två delar som faktikst var bra. Den finns bara tillgänglig i två dagr till så om ni inte har något att göra ikväll tycker jag ni kan kolla påden här.
 
http://www.svtplay.se/video/929704/del-1-av-2

väska + kedja före

I fredags var ju jag och emelie på torp och inhandlade lite saker, bla köpte jag ju en väska från lindex som jag skulle fixa till med lite kedjor och läder från panduro.
 
 
 
 

beroca, otrevin, te och sockar

Idag ska jag bara dricka massa te med honung och surpla i mig berocca för att bli så frisk jag nu kan tills imorgon.
Startade dagen med frukost i form av "heta räkor" som blev över sen middagen igår. Har ju fått för mig att sånt ska hjälpa, typ stark mat, om man är sjuk? Eller är det bara något jag inbillat mig kanske?
Ska också spraya otrevin comp i min näsa så ofta jag kan ooooch miysa runt i mina underbart vara, gosiga och söta socka/tofflor som jag fick av min moster i julklapp.
 
 
 

30 december

Godmorgon.
igår var ju tanken att jag skulle träna men kände att jag började känna mig förkyld så skippade träningen och åkte iväg med mamma för att sola 30min.
 Hade tänk att jag skulle iväg och sola idag igen men vaknade upp het förstörd.
Kände under hela dagen igår att förkylningen blev värre och värre men det känns ju så suuugit att bli sjuk nu dagen innan nyår. =(

gårdagen

Kom hem från torp tjugo över tre igår och satt i bilen till solariet strax efter halv. Herregud vad jag fick skynda mig för efter solariet skulle jag direkt till friskis för ett pass med sofia.
Sen när jag kom hem från träningen var jag så sjukt hungrig så det var inte klokt.
Åt bara en banan innan jag åkte till torp och fick slänga i mig en till banan inann jag åkte till solariet.
Kan säga att det märks verkligen när man tränar om man har ätit bra under dagen. Sjukt hur fort man blev helt slut på ett nästan obehalgigt sätt.

Nyårsfix

På tala om allt som man drar ut på att fixa i sista minuten (kläder, alkohol, busskort) så var jag på torp med http://ethorsen.blogg.se/ igår.
Tänkte att jag faktisk skulle fösöka hitta någonting på rean igår men som vanligt går jag förbi rean och fortsätetr till nyheterna. Har verkligen ingen ork att stå och knö med alla galna människor som sliter i plaggen. Dessutom brukar jag inte vilja ha detsom finns på rean för har redan hunnit köpa det jag vill ha innan det hamnar på rea.
 
Jag fick iaf med mig en väska från linex för 200papp, Heelt okej pris meen det slutar inte där. Väskan har ingen axelrem utan det är tänkt att man ska hålla i äskan. Och jag måste helt enkelt ha axelrem, så vi gick till panduro för att köpa kedja och läderrem  till väskan och det gick alltså på 254kr. Sjukt vilka priser dom tar ändå? Eller så är det bara jag som inte har koll på "värdet" som dom säljer. Skit samma, blev iaf inte en så billig väska som jag hade räknat med men den blir nog bra när den är klar. Har nämligen tänkt att ha den till nyår så idag kommer min moster hit för att hjälpa mig fästa kedjan.
 
utöver det blev det ett par strumpbyxor om jag nu inte ska vara barbent på nyår, (får se hur mycket solariet tar idag) så har jag iaf strumpbyxor hemma. Och så blev det en vända på bolaget också så nu är det också fixat OCH jag kom ihåg att ladda på busskortet igår också. Så nu tror jag det mesta är fixat. Det som inte är klart än är vad jag ska ha på mig.

29 december

Godmorgon.
 
Har nyss ätit frukost och det blev en frukost som jag tippsade om i min gamla blogg
http://viktigagrejer.blogspot.se/2012/11/fruksot-tips.html. Himla god faktiskt.
 
Nu ska jag snart byta om till träningskläder och bege mig mot gymmet. Dom har baa öppet till klockan två idag så har lite brottom. Tänkte passa på att sola idag också så man känner sig lite fräschare inför nyår som kömmer alldeles för fort i år.
Har hela tiden känts som det är så lågt kvar, behöver inte bestämma kläder än och behöver inte handla alkohol än och inte heller ladda på busskortet äään. Men så är det liksom nyår imorrn imorrn.

28 december

Heej.
Igår var jag verkligen på jobbet hela dagen, 8-18 och sen iväg på träning som började kl 19.
Men även om det var en sån läng dag å jobbet kändes den faktikst inte alls så lång som jag trodde att den skulle göra.

bilder från igår









 

21.000 på uddevalla

kollade igenom min mapp på datorn "2012" och såg att 43 mappar hette förfest/kalas/trägårn/mortens/harrys/höga c + en veckas festande i borlänge och en veckas festande i alanya. Vill jag vete hur många tusen jag har lagt på alkohol och krogarna det här året. i genomsnitt gör jag av med 500kr varje utgång, ibland mer, ibland mindre såklart men i snitt. 500x42 är alltså 21.000 som jag har lagt på bara detta. Och då är inte alanya och peace and love medräknat. 21.000 har jag alltså lagt på uddevallaskrogliv (typ alla utgångar har fan varit i uddevalla). Där har jag liksom två eller tre resor meeen jag väljer att lgga det på uddevallas krogliv, frågan är om uddveallas krogliv förtjänat mina 21.000??

26 december

godmorgon.. ågrar mig, det här är ingen "godmorgon", är bakis och nyvaken och klockan är fyyyyyra.
 
Blev visst utgång igår ja. Först förfest hemma hos mig och sen krogen innan vi drog på en efterfest och sen på en efterfest till tills vi inte orkade längre. Tog en taxi och var hemma full och jävligt hungrig klockan 7 imorse och nu sitter alltså här bakis och nyvaken. Sjukt tråkigt ändå att ha sovit bort en heeel dag.
 
Det ända som är jobbigare är att det komemr bli sjukt svårt att somna ikväll och jag ska upp klockan 6 till morgonen för jobb.

påsEN

I söndags frågade mamma vad jag och min bror ville ja i julstrumpan i år (egentligen frågade hon aknske inte men jag passade iaf på att säga vad jag ville) eftersom vi varje år klagar på hennes äckliga godis som om envisad med. Antagligen för att det är "tradition".
 
Har iaf sätt på coop att det finns en godispåse i form av en t-tröja i vitt som det står real madrid på och på baksidan av tröjan (påsen) är det en 7. Jag har tänkt att köpa den ett tag men så i söndags så sa jag till mamma att hon gärna fick köpa den och lägga i min socka.
 
vad jag faktikst fick i min socka var en toblerone på nästan ett halvt kilo, så inte blev jag missnöjd inte.
 
Meeeen, på kvällen efter att ha öppnat några julklappar drar jag upp en vit påse i form av en t-tröja som det står real mdrid på, och det mina vänner var ett lycklit ögonblick.
 

25 december

Godmorgon.
Om ett tag sitte jag i bilen på väg mot jobbet vilket känns ganska bra, röd dag = dubbelt betalt, känns också som en dag när kunderna kan vara snälla. Skulle egentligen behöva städa lite innan jobbet men det hinner jag nog inte, måste fixa fruksot och sån nu.
 
Hööörs

Fish Man och jag

Hoppas att alla som firat jul idag är nöjda över vad ni har fått och vad andra har fått av er.

jag tänker vara jätte tråkig och gå och lägga mig nu är så himla trött, har hållt igång hela tiden sen kl 07 imorse och ska gå upp kl 08 imorgon för då väntar jobba fram till 17:15. Så fort jag kommer hem ska jag börja göra mig i ordning för på kvällen blir det krogen :)
 
Jag och Fish Man önskar god jul
 

Mysteriet på Greveholm

Har nyss sätt det sitsta avsnittet av årets julkalendern och måste säga att det verkligen har spårat det senaste. i början tyckte jag att det var väldigt bra för att vara en uppföljare till kanske sveriges största julkalender men efter typ hälften av avsnitten började det faktiskt spåra lite och nu det sista bara mer och mer. Meeen har iaf kollat varje avsnitt samma dag som det kommit ut förutom ett, så visst har det ändå i det stora varit en bra kalender i år.

24 december

God jul alla.
I vanliga fall skulle jag inte ställa klockan på 07 en julafton, men ska man jobba så ska man :), och det känns faktiskt helt okej. Funderar på om jag ska gå all in med tomteluva kanske?
Nu ska jag snart äta lite frukost i form av fil, kiwi och fiber. Just det.. har typ inget fiber kvar, kanske dags att göra en ny beställning från fitnessguru snart.

g-g-grinchen

Kom nyss på att jag hade en rabbat hos nelly på 100kr som går ut om 15min så var tvungen att utnyttja den nu.
Blev två toppar och en halsduk.
Nu ska jag krypa ner i sängen och kolla på grinchen, gör nämligen alltid det kvällen till julafton.

Men nu måste jag sova, för ska upp kl 7 imorgon för jobb.

23 december

Godmorgon. Har nyss ätit en riktig familjefrukost med heela familjen. Mamma gjorde risgrynsgröt igår kväll som vi åt nu och den var goood.
Annars då?? Igår tog vi in granen och börade kläden men kom inte längre än til lljuslingan och glittret så ska klä färdigt den idag. Pappa fixade janson igår och mamma gjorde lite pepparkakor.
 
Idag skulle jag behöva ta atg i lite räkningar och skicka iväg ett viktigt brev, känns som jag sgat det många gånger nu men har inte hunnit gör det än. Innan jobbet skulle jag också behöva städa undan lite mer och slå in dom sista julklapparna,

..

helt sjukt hur trött jag är. När klockan var sju hade jag helt ärligt kunnat gå och lägga mig för att sova, så varför gör man bara inte det? Tänk hur mycket klockan styr ens liv, faktiskt.
Sitter iaf nyduschad och fräsch, ska snart gå och lägga mig.
Hade ju tänkt gå ut idag men var så himla trött när jag slutade jobbet, och ganska skönt att ta en hemmakväll såhär innan jul. man har ju faktiskt en del som ska hinna bli klart.

22 december

Godmorgon. Har ju de senaste vekorna (typ sen jag startade denna blogg) tjatat om hur jävla rött jag är, men idag kom jag upp utan probem för första gången på.. ja, en massa veckor.
 
Idag ska jag jobba fram till kl 15, sen när jag kommer hem ska vi klä granen och sen måste jag fixa med massa tråkiga saker som att betal typ räkningar och städa lite mer. Förhoppninhgsvis blir det utgång ikväll men när ag vaknade kände jag att min hals typ är helt ras?? fan inte nu igen!

21 december

4 nyanser av rött
 

20 december

har hållit på och grejat heeela dagen och nu åker jag och mamma iväg för att ta en "paus" och träna i två timmar innan vi kommer hem och ska fortsätta att just grejja.
 
((( Har inte ens hunnit se julkalendern än!!!!)))

what´s life?

Imorgon är jag ledig men kommer ha fullt upp, Sjukt tråkigt att när man väl är ledig har man tusen saker att göra som man inte hinner med när man jobbar. Hoppas iaf att jag hinner ta det lite lugnt imorgon också för sen är det en jobbig jobbvecka som väntar.
På freag jobbar jag iksom från kl 12 till 21:15, men det ska jag inte tänka på nu, bara onsdag än så länge.
 
 
 
För övrigt är jag sjukt sugen på en resa nu. Att få boka en så jag vet att jag snart kommer iväg igen. Finns nog inget jag hellre lägger pengar på än resor, konserter/festivler/spelningar, sprit och kläder typ.. that´s life.

19 december

ååå, orkar inte. Höll på ett inlägg och så kommer det upp ett medelande på datorn, utan att läsa tryker jag "ja" och så helt plötsligt startar datorn om dig och det jag skrivit är borta.
 
Hur som helst, har hunnit träna och sola idag, kl 15 börjar jag jobba så ska väl börja fixa med mat att ta med till jobbet och sen slänga ihop något att äta innan jag åker iväg.
Tänkte att jag skulle bädda rednt min säng och passa på att få lite julkänsal här hemma, men så såg jag att jag inte har några juliga påslakrna, är det någonting man ska ha? eller gör det inte så mycket att sängen inte är speciellet julig så här års?

Dagens visa

Here We Go
Swedish House Mafi
Stockholm i november

Mammas goda lussekatter


dagens pyssel


 

16 december

Hej. Idag har jag verkligen sovit bort hela förmiddagen. Vaknade först klockan 12:45 idag, meen inte så konstigt. Tror inte jag smnade förän vid 04:30 och kl 6 på morgonen kommer mamma in i rummet för att se om jag kom hem inatt?? haha. Somnade ju ialf om efter det.
Men, har ändå hunnit gör någonting idag. Håller på med lite julklappar til lpappas farbror och till barbro. Dom ska få tryffel som jag hålelr på att gra nu. En med kaffesmak med valnötter och en med hallonsmak med apelsinjuice. Nu håller tryffeln på att svalna så väntar på att jag ska kunna forma dom och sen ska dom rullas i kakao.
 
Samtidigt håller mamma på med lussekatter och papap lagar middag och bjuder på lite julmusik med egen stämma. Ni kan tänka er att det är fullt upp i köket nu.

kvällen är ung

Klockan är alltså kvart i elva och jag hade bestämt mig för att vara hemma ikväll men den planen bytes ut för 25minuter sedan.
Var bara att slänga på sig smink och dra på sig gårdagens jeans och en ren tröja för nu blir det utgång!!
Måste gå till bussen om 10 min.
Sminkade mig och "fixade håret" på, hör och häpna... 12min. har nog aldrig varit såhär snabb på att "göra mig ordning". Man vill ju inte vara den som missar en utgång så att säga.

bilder från gårdagen

Var fruktansvärt dålig med att ta kort igår, blev bara tre stycken som typ är likadana men här kommer dom.
 
 

15 december

Herregud vet inte vart jag ska börja..
Det är lördag eftermiddag och jag är sjukt trött. Blev en " tuff natt" igår kan man väl lindrigt säga.
Emelie Af och Jessica Andersson fylelr 20 nu så det var kalas för dom igår med förfest hos Af.
Och herregud vad hon bjöd på shots. Jag som lovat mig att inte shota mer. Men det gick inte att motstå igår.
Kan säga att jag var allt annat än nykter och inte helt klar med vad som hände igår, hahah, shit. Har några minnesluckor om man säger så. Meeen, antar att det är värt att må som jag gör idag. Vad jag nu minns av kvällen så var det väldigt lyckat iaf :).

Tandis, på julafton?

I onsdags efter att jag ringt banken ringde jag till tandlkaren för att boka en ny tid.
Hon började säga massa datum och jag jobbade varje dag, tills hon fårgar om jag kan komma den 24, alltså 24 som i julafton, kl 16.. ?? Vilken tandläkare jobbar på julafton, och veeem skulel vilje gå till tandläkaren på julafton??
Iofs jobbar jag julafton också, men slutar kl 14 så det är helt okeej.
Hon som jag pratade med måste ha missat att det var julafon eller något..

14 december

Freeedag och jag är ledig denna helgen!! Hur jvla underbart??? Har dock inte någon helgkänsla över huvudtaget.

bank

Igår jobbade jag stängning, vilket betyder att jag inte börjar förän klockan 15. Hade ändå tänk att ställa klcokan på 9 så jag kom upp i itd. Men som allaaaa andra dagar knade jag inte utav klcokan utan vaknade istälelt 10:30.
Han iaf göra en hel del igår innan jobbet ändå.
 
Har fösökt göra så att jag betala en rkning med plusgiro från kontotdär lönen går in men swedbank nekade det, tydligen uppfyllde inte kontot de krav som krävs för ett plusgirokonto.
Ringde därför till swedbank för att kolla om dom kom dra pengarna från mitt andra konto efter att ha stått i kö 10 min. Får till svar att hon inte kunde garantera någonting utan att det vore bäst om jag kom till banken och pratade med dom där istälelt.

13 december

Godmoron. Är ett under att jag vaknade imorse. Kom antagligen upp eftersom jag vaknade liteinnan klockan ringde, annars hade jag nog fortfarande sovit.
Idag jobbar jag från 08:45-17:30, efter det åker jag dirket till träningen som börjar kl 18.

Dagens vis

Här kommer ett till klipp från Swedish House Mafia när jag och jessica var i stockholm och såg dom i november.
 
Caling (lose my mind)

billös

Nu har jag inte haft tillgång till min bil på en vecka och fyy vad handikappad man blir. Kan inte sola, inte träna när man vill, inte åka till torp och kolla julklappar. Och inte ta bilen till jobbet. Hoppas att jag får nummerplåten till bilen typ idag så jag kan börja köra den i veckan igen. Man vänjer sig så himla fort med att kunna ta bilen när som helst. Körkortert är nog något av det bästa jag gjort för mig sjläv. Himla skönt att slippa planera allt efter hur bussarna går.

11 december

Godmorgon. fortfarande lika trött sen en månad tillbaka. helt sjukt. Spelar verkligen ingen roll hur länge jag soit så är jag helt utmattad när jag vaknar.
Hade lite saker att göra igår på min lediga dag men fick inte gjort någontig av det förutom träningen då.
Nu har jag ett par timmar ledigt innan det bär av till jobbet.
 

kväll

Satt fint med träning ikväll. Alltid lika go känsla efteråt.
Tydligen nobelmiddag ikväll, något som jag helt missat. Har inte mycket mer att säga än att jag ätit så sjukt mycket godis och känner mig sjukt gravid.

Awkward train situations

 
Hahaha på riktigt, grät så rolig den var.

Göteborg

I lördags efter jobbet åkte vi, jessica, emelie och jag, till göteborg för att gå på jul på liseberg. Även om det var kallt var det faktiskt väldigt mysigt och man fick till och med lite julkänsla när is-showen började. Alla kaniner som var klädda i rött och alla mysiga sm "affärer" som var uppsatta med glögg, varm choklad, knäck, kolor, marmelader, ostar och allt annat. Mysigt också att det faktiskt var lite snö i göteborg och inte bara regn somdet var ett annat år jag var där.
 
 
 
När vi kände oss klara på liseberg drog emelie iväg oss till värdens godisaffär. På riktigt. Så. jävla. mycket. godis. heeelt sjukt. Hade kunnat gå där inne i flera timmar. Fanns yp allt man kan tänka sig.
Jag tog ingent kort där inne men jessica och emelie gjorde så snodde emelies bild.
 
Och detta är ju bara en liten del av affären. Finns mer än det dubbla av det ni kan se. Verkligen galet.
 

10 december

Godmorgon.
Vad skönt att vara ledig idag efter att ha jobbat tisdag till söndag.
Idag ska jag föröska komm ihåg att göra ett viktigt telefonsamtal och få fram lite mer materiela till ett brev som ska skickas till folksam. Annars ska jag nog försöka få lite ordning här hemma och sen blir det träning i eftermiddag/kväll.
 

9 december

Hej. Blev ingen uppdatering igår.
Började morgonen med att vakan då jag skulle börjat jobba.
Så fårt jag kom hem var det bara att byta om och åka iväg till göteborg med jessica och emelie och nu har jag alltså kommit hem.
Ska ta igen mig på julkalendern nu tänkte jag. Är verkligen sjukt trött. Förstår inte hur jag ska orka jobba hela kvällen. Men det är en skön tröttnad, inte bakis trött idag inte.

Asos

Igår fick jag hem mina kläder från Asos. Tycker allt ser minst lika bra ut som jag trodde det skulle göra.










 
 

Önskar mig..

Om någon vill överraska mig med en liten julklapp vill jag väldigt gjärna ha den här skönheten.
 
 
Finns på Asos och kostar 215 kr.

helgens planer

Har världens gulligaste vänner som har planerat hela helgen efter hur jag jobbar.
Imorgon efter jobbet ska vi åka till göteborg, jul på liseberg. Efter det har vi sleepover för att sen åka pulka på söndag innan jag ska vara på jobbet igen.
 

7 december

Idag var detlika svårt att gå upp ur sängen som det varit deom senaste 3-4 veckorna. Förstår inte varför jag är konstant trött. Nu ska jag göra som alla andra mornar, fixa frukost och kolla julkalendern.
Trodde faktiskt att jag skulle hata året julkalender eftersom man är totalt frälst över riktiga mysteriet på greve holm. Kan inte räkna alla gånger som jag sätt den julkalendern. Men iaf, jag gillar årets julkalender med och tyker faktiskt bara att den blir bättre och bättre. Älskar att dom har kvar samma musik som det var i första greveholm.

Dagens visa

Nu ska jag gå och lägg mig. Har idag gjort jobbdag 3 av 6 för denna veckan. Bara tre till sen en dag ledigt och sen tre dagar till att jobba.

När jag och jessica var i stockholm 24/11 och såg swedish house mafia filmade jag lite. Tänkte att jag skulle lägga upp dom här så ikväll får ni första av sex inspelningar med swedish house mafia, sen har jag två från otto knows som var förband den kvällen.
 

hemma

Har ganska nyss kommit hem från jobbet, passade på att kolla brevlådan på vägen in och såg att mitt paket från Asos kom idag. Beställde det tidigare i förra veckan. Slämnger upp kort på min nya kläder sen om ni vill, elelr de tär ju min blogg så jag gör det ändå.
Blev iaf 3 kjolar, 2 bikini och en t-tröja. Har inte hunnit prova någonting än men allt ser iaf väldigt bra ut :)
 
Nu har mamma fixat soppa och pannkakor, vad gott det ska bli.

frukostdags

Nu ska jag slänga ihop lite frukost (kiwi med fil) och sen kolla in dagans avsnitt på julkalendern innan det är dags att skrpa rutorna på och köra iväg till jobbet.

6 december

Godmorgon.
Klockan är bara lite över 7 men jag är uppe ändå. På torsdagar jobbar jag nämligen öppning så var bara att gå upp när klockan ringde i morse. när vi ändå pratar lite jobb kan jag berätta vad som hände i förra veckan. (för er som inte vet sitter jag i kassan på en ica nära affär).
Det kom in en äldre herre och ville skicka iväg ett brev där han föklarade att han ville skänka pengar till deras organisation. Han vistte dock inte riktigt vart/hur han skulle skriva adressen till dom eller skriva han som avsändare. Jag hjälpte honom så gott jag kunde med att hitta deras adress och förklarde hur han skule skira och vart frimärket skulle sitta.
När han betalade för frimärket sen sa han att jag skulle på eng peng för att jag varit så hjälpsam mot honom. Sen drar han upp en 500lapp och räcker fram till mig och proppsar på att jag ska ta emot den. Blir så glad att jag hoppar upp på kassan och kör regndansen resten av dagen.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
nej okej. Men jag fick dricks, i form av en 20lapp iaf. :)
och kan göra ett litet tillägg, igår fick jag ett nummer på baksidan av ett kvitto. Han ville tydligen jag skulle höra av mig, om jag sparade kvittot??? Såklart.
 

Tandis

I måndags var jag hos tandläkaren för att bygga på några tänder. Men innan vi kunde börja göra det var vi tydligen tvungna att ta bort tandsten. Och herregud vad ont det gjorde!! Har tagit port tandsten innan men har ingen minne av det gjort så här ont tidigare!??!!? Vi fick iallafall avbryta och boka en ny tid till en hygienist, så den 17 är det dags igen för ett besök hos tandläkaren. Hoppas verkligen det går minra smärtsamt till då.

dagens visa


morgonstund

Godmorgon, siter här med en stor kopp te, rågbröd med skinka, ost och paprika och ska starta dagen med avsnitt 5 i julkalendern.

5/12

Har inte kunnat gå och lägga mig än, istället har jag suttit uppe och kollat igeom alla avsnitt av produktkod 1321 på svt play. Kommer bli svårt att somna ikväll och minst lika svårt att gå upp imorgon. Åh vad jag önskar att igår (tidigare i eftermiddags) inte hade hänt.
Ska tvätta bort mascaran som fortfarande sitter kvar och sen bädda ner mig.

fortfarande i chock

Herregud. Ibland händer det saker man inte har räknat med. Trodde bara det inte skulle hända mig.
Så himla tacksam att mamma och pappa kommit hem nu annars vet jag inte hur jag hade löst det här.
Är fortfarande chockad, ska lägga mig nu och få lite sömn. Låta det smälta in och åka mycket buss.

Lördag

I helgen firade vi som sagt att jessica fyllde 20 i veckan.
Jag och emelie kom lite tidigare för att hjälpa till att fixa det absolut sista.
Kvällen, förfesten/kalset/krogen/efterfest var helt jävla perfekt. Hade så himla kul.
Kan tyvärr inte berätta alltinga här och inte heller lägga upp alla underbara bilder.
 
 
 

Karibien

Igår kväll kom mamma och pappa hem från två veckor i karibien. Har faktiskt varit riktigt lugnt och skönt här hemma nu när dom har varit borta. Har ärligt talat knappt märkt att dom inte varit hemma då jag knappt själv varit hemma dessa två veckor. Känns som jag jobabt hela tiden + att jag var i stockholmförra helgen och var hemma hos jessica i helgen då vi firade hennes 20års dag.
Hahah, vi hade iaf en familjefrukost idag och när vi hade ätit färdigt dansade mamma och papap ut i köket med varisn palmhatt som dom hade skaffat sig i karibien. Att jag inte dog av skratt.

4/12

Godmorgon.
Är helt sjukt hur trött jag här/har varit dom senaste 3veckorna. Spelar verkligen ingen roll hur mycket jag än sover så är jag ändå konstant trött. Meeen nu måste jag upp ändå för det är tisdag vilket betyder jobb, och har ingen lust att sova bort hela dagen innan jobbet. Nu blir det lite frukost, synd bara att det inte finns något att äta.

Swedish House Mafia

Förra helgen åkte jag och jessica upp till stockholm och såg Swedish House Mafia på deras sista spelning i sverige, 24/11.
Spelingen var helt jävla fantstisk. Finner inga ord. Alla som inte var där missade verkligen någonting. Det var magiskt från början till slut. Att vi fick sitta och frysa ihjäl på ett mcdonalds från kl 01:30 till kl 05 och sen ligga och föröska vila på stationen till kl 07 innan tåget äntligan kom var så himla värt det.

Återblick till min förra blogg, Alanya

I oktober var jag och två kompisar, jessica och emelie i alanya. Allt om resan ligger uppe på min förra blogg.
 
http://viktigagrejer.blogspot.se/2012/11/4-november.html
http://viktigagrejer.blogspot.se/2012/11/5-november.html
http://viktigagrejer.blogspot.se/2012/11/6-november.html
http://viktigagrejer.blogspot.se/2012/11/7-november.html
http://viktigagrejer.blogspot.se/2012/11/8-november.html
http://viktigagrejer.blogspot.se/2012/11/9-november.html
http://viktigagrejer.blogspot.se/2012/11/10-november.html
http://viktigagrejer.blogspot.se/2012/11/11-november_11.html

26/11

Idag vill jag jag passa på att gratta Jessica Forsström som fyller 20år idag.

Så himla glad att jag under detta året har lärt känna dig mer och mer. Så himla mycket som vi tänker samma kring. Saker vi bägge vill göra. Och saker vi har gjort.

Du är en helt fantastisk vän på så många sätt. Säger det nog alldeles för sällen bara.

Tack för att jag får ha dig i mitt liv.

 

http://viktigagrejer.blogspot.se/

Här är länken till min ex blog. http://viktigagrejer.blogspot.se/
Där finns arkiv tillbka tilloch med 2008. Tänkte först att jag skulle flytta med den bloggen hit men vet inte hur man gör. Men nu kan ni när som helst gå tilbka och kolla i den genom att bara fylla i länken oven i google.